podjetje

Podjetje LOHBERGER že od leta 1925 sodeluje s svojimi kupci in je na področju izdelave štedilnikov že vrsto let vodilno podjetje na tradicionalnem trgu Avstrije, Nemčije in Švice.

Sedež podjetja v Schalchnu (Gornja Avstrija) združuje Lohberger Heiz + Kochgeräte Technologie GmbH (štedilniki in peči) z Lohberger Küchen Competence Center GmbH (velike kuhinje za gostinsko in hotelsko dejavnost). Podjetje Lohberger Heiztechnik GmbH (SHT), ki je specialist za ogrevanje na kombinacijo peleti – polena, ima svoj sedež v Salzburgu.

Podjetje LOHBERGER je usmerjeno v inovacije in je kot blagovna znamka mednaroden pojem za najboljše izdelke z najboljšo kakovostjo – Made in Austria. Ohranjanje tradicije pomeni tudi spodbujanje inovacij in novih tehnologij. Podjetje LOHBERGER se uvršča k vodilnim podjetjem pri raziskavah in razvoju. Usposobljeni sodelavci, sodobni proizvodni sistemi in zanesljivi poslovni partnerji skrbijo za nemoten potek od načrtovanja preko proizvodnje do montaže. Domišljen logistični sistem zagotavlja najkrajše dobavne roke. Pod geslom „Kakovost pred količino“ se z uporabo najsodobnejših tehnologij, tako v proizvodnji kot tudi v izdelkih, iščejo napredne, racionalne in gospodarne rešitve. Ne količinski, kakovostni napredek je za nas največja želja.

LOHBERGER želi tako delovati v duhu odgovorne podjetniške dejavnosti za ljudi in naravo. Nenehno izboljševanje kakovosti proizvodov ne koristi samo ljudem, ampak tudi varuje okolje.

Lohberger Heiz + Kochgeräte Technologie GmbH je podjetje skupine Austro Holding.

 

Priznanja

Lohberger je prvo podjetje, ki je za štedilnik na drva prejelo avstrijsko okoljsko priznanje.

 
Izdelki z okoljskim priznanjem morajo izpolnjevati vrsto okoljevarstvenih kriterijev.
Skladnost se preverja s strani neodvisnega strokovnjaka. Priznanje se podeli le tistim okolju prijaznim izdelkom, ki izkazujejo tudi primernost uporabe in kakovost. Na ta način okoljsko priznanje združuje visoke zahteve okoljskih standardov s kakovostjo in zanesljivostjo izdelkov.
 
Okoljski kriteriji se nanašajo predvsem na:
  • emisije izpušnih plinov, odpadnih voda, hrupa
  • porabo surovin in energije
  • okoljsko upravičen nakup
  • toksičnost snovi, ki so v izdelku
  • informacije za uporabnike
 

Ponosni zmagovalec

Naši štedilniki so dvakratni dobitnik nagrade Plus X Awards iz serije LHS.
 
S tem je bilo ponovno dokazano, da gre pri štedilnikih in pečeh podjetja LOHBERGER
za najkakovostnejše, funkcionalne in v skladu s časom oblikovane izdelke. Kajti to so pogoji, ki morajo biti izpolnjeni, preden žirija Plus X Award Jury sploh glasuje o nagradi.
 
Na koncu je žirija izbrala štedilnik serije LHS za najboljši izdelek leta in mu podelila priznanja v štirih kategorijah!
 
Preverite tudi, zakaj ogrevati na drva.

NA VRH