Loading...

O podjetju

Kontaktni podatki
AGNI, biomasno ogrevanje, kamini, solarni sistemi, d.o.o.
Jezero 141, 1352 Preserje

Matična številka: 3635333000 | Ident. št. za DDV in davčna številka: SI 62812394


AGNI d.o.o. je mlajše podjetje z izkušeno ekipo, specializirano za sisteme obnovljivih virov energije. Svetujemo pri odločitvah za tehnologijo, ki omogoča visok izkoristek vložene energije in zanesljivo delovanje v vsakem trenutku.

Naši produkti so namenjeni tako zasebnim bivalnim prostorom kot javnim objektom, ki zahtevajo zanesljivo delovanje (šole, vrtci, bolnišnice, ...). Ogrejemo lahko vse – od posameznih prostorov do celotnih objektov: dnevne sobe s kaminom, hiše s pečjo centralne kurjave, poslovne ali industrijske objekte z manjšo ali večjo površino s kotli do nekaj 10MW.

Imamo rešitve za cenejše ogrevanje in dolgoročno varne naložbe. Izdelki priznanih evropskih proizvajalcev z lastnimi razvojnimi laboratoriji so zagotovilo kakovosti izdelave in delovanja.

Zakaj AGNI? Beseda izvira iz sanskrta in primarno pomeni OGENJ. Nam ogenj pomeni temeljno energijo, življenjsko vodilo in način življenja: delovanje takrat, ko je to potrebno.


Prodaja in servis

Štedilnika vam ne bomo le prodali, ampak tudi strokovno vgradili in skrbeli zanj (redni letni servisi in čiščenja). Vaše zadovoljstvo je za našo ekipo izrednega pomena.

Ne zadovoljite se z napravo, ki vas bo spremenila v svojega vzdrževalca. Odločitev je vaša. Zaslužite si najboljše, kar trg nudi - le odločiti se morate za to.